Vendégségben Róth Miksánál: nyári tábor 7-10 évesek számára

2024. július 15. - 19.

Felhívjük figyelmüket a táborra a jelentkezés lezárult!

Alkotás és felfedezés, játék és rácsodálkozás, no meg egy szuper csapat egy izgalmas nyáron! 

Júliusban egyhetes nyári tábort szervezünk 7-10 éves gyerekek számára, ahol a résztvevőkkel együtt elszegődünk Róth Miksa világhírű műhelyébe, hogy megismerjük a mester munkáját, csodaszép alkotásait, és bekukkantsunk a Róth család háza tájára is. 

A hét elején körbeszaglászunk a 20. század első felének Csikágójában, Külső-Erzsébetváros különleges háztartásában kutakodunk: Róth Miksa és felesége otthonát ismerjük meg alaposan.
Kis felfedezőinkkel aztán bejárjuk a város egy-egy izgalmas szegletét Róth-munkák után kutatva, üveget festünk, mozaikot ragasztunk, papírszínházat készítünk, és megismerjük az iparművészet egyik legizgalmasabb alakjának életét és munkásságát, miközben felszabadultan játszunk és alkotunk a múzeum tereiben és udvarán. Játékainkat és alkotófeladatainkat a fantázia vezérli majd, kreatív kézműves programjaink alapját a múzeum csodás gyűjteménye adja.

Tartsatok velünk idén nyáron is!

MAXIMUM LÉTSZÁM: 20 fő
A TÁBOR DÍJA: 30.000 Ft/fő, amely díj tartalmazza az étkezés árát is

TOVÁBBI RÉSZLETEK

JELENTKEZEM A TÁBORBA!

Fontos információk!

  • A táborba való jelentkezés első lépése a regisztrációs kérdőív kitöltése. Határidő: június 16. A kérdőívet kitöltő szülőkkel felvesszük a kapcsolatot, és tájékoztatjuk a regisztráltakat a befizetés menetéről és a tábor pontos napi bontásáról.
  • A táborok foglalkozásait 9:00 és 17:00 óra között tartjuk. Kivételt képez ez alól a turnus pénteki napja, amikor a programok 13:00-ig tartanak majd, ezt követően 16 óráig ügyeletet tartunk.
  • A nyári táborban a részvétel korlátozott, így az első 20 jelentkezőnek tudunk helyet biztosítani, a jelentkezések beérkezési sorrendjében. A jelentkezés kitöltött JELENTKEZÉSI LAPPAL válik érvényessé. 
  • A befizetés a jelentkezési határidő lezárulta után, várhatóan június 17-23. között zajlik majd. A fizetés részleteit a jelentkezési lapon megadott e-mail címre fogjuk küldeni.
  • Mivel a foglalkozások egymásra épülnek, kérjük, a jelentkezés előtt vegyék figyelembe, hogy a tábor teljes időtartama alatt, úgy a délelőtti, mint a délutáni foglalkozáson részt tudnak-e venni a gyerekek!
  • A nyári tábor ideje alatt fényképeket, videókat készítünk. A jelentkezés leadásával a gyerekek és szülők is hozzájárulnak ahhoz, hogy az elkészült felvételeket a múzeum saját kommunikációja során a jövőben felhasználja.