Pincétől a padlásig: Vendégségben Róth Miksánál • épülettörténeti séta // Múzeumok Őszi Fesztiválja

2022. november 12. (11:00)
A program teltházas. Köszönjük a nagy érdeklődést!
Felhívjuk figyelmeteket, hogy a helyszínen NEM lesz lehetőség jegyvásárlásra. A programon csak előzetesen megvásárolt jeggyel lehet részt venni.
--

FIGYELEM!
A program a múzeum novembertől márciusig tartó zárvatartása ellenére is megtartásra kerül! Szeretettel várunk benneteket!

Felhívjuk figyelmeteket, hogy a sétára csak előre, online váltható jegy! 

--

Pest-Budából Budapest, Felső Külvárosból Erzsébetváros, Gelb Sámuel helyett Róth Miksa. Város-, kerület-, épület- és családtörténet egy programban! 

A Róth Miksa Emlékház és Gyűjtemény Róth Miksa világhírű iparművész egykori otthonában működik, a VII. kerületi Nefelejcs utcában. Épülettörténeti sétánk során megismerkedünk a mester mindennapjaival, cserfes szolgálóival, házias feleségével, és bejárjuk az épületet pincétől a padlásig, hogy választ kapjunk a legfontosabb kérdésre: hány titkot őrizhetnek egy múzeum falai?

Maximum létszám 20 fő. 

A programot vezeti: Kolocz Dóra muzeológus, a Róth Miksa Emlékház és Gyűjtemény szakmai vezetője

Jegyár: 2000 Ft

Kapcsolat és további információ: rothmuzeum@eromuvhaz.hu

A program a Múzeumok Őszi Fesztiválja eseménysorozat részeként valósul meg.

--

FONTOS INFORMÁCIÓK

  • A sétákra kizárólag előre lehet jegyet váltani.
  • Ha valaki nem tud részt venni a sétán, jegyét beválthatja valamely következő alkalomra. Kérjük, ilyen esetben a rothmuzeum@eromuvhaz.hu címen érdeklődjön!
  • A sétákat rossz időben is megtartjuk. Extrém időjárási körülmények esetén a múzeum Facebook oldalán kommunikáljuk az esetleges változásokat. (@rothmuzeum)
  • Ha valaki nem ér oda időben az indulási helyszínre, a séta indulási időpontja előtt keresse a sétavezetőt, a programnál megadott mobiltelefonszámon.
  • A sétákkal kapcsolatban bővebb információ a rothmuzeum@eromuvhaz.hu címen kérhető.