Művészetterápia • zárt csoport // SZEPTEMBER

2022. szeptember 13. (18:00)
A PROGRAM TELTHÁZAS! Regisztrációt már nem tudunk fogadni.
Négyalkalmas,
zárt csoportos művészetterápia,
hetente
a Róth Miksa Emlékház és Gyűjteményben!

Az alkalmakat vezeti: Daróczi Virág művészetterapeuta

Szeretettel hívunk a Róth Miksa Emlékház és Gyűjteményben tartott 4 alkalmas művészetterápia csoportra, ahol az őszre hangolódunk. Búcsúzunk a nyártól, a színeitől, az illatától, az örömeitől. És mi vár ránk szeptemberben? Például megtehetjük az első lépéseket a belső világunk megismerése felé. Ez a 4 alkalmas zárt művészetterápia csoport erre is jó lehetőséget ad: biztonságos és megtartó közegben, az alkotásokon keresztül közelebb kerülünk önmagunkhoz.

A folyamat során előtérbe kerülnek az inspiráló környezet rejtett kincsei, tárgyai, majd egy-egy téma és imagináció mentén alkotás útján engedjük szabadjára a kezeinket és fantáziánkat, így igazán maradandót alkotunk. Az alkotás során párbeszédbe kerülünk önmagunkkal, felszínre engedjük a szabad asszociációinkat, érzéseinket. Az alkotás öröme már önmagában pozitív hatással bír, s ehhez nem kell sem rajztudás, sem tehetség, csupán csak nyitottság.
--
1. alkalom:
szeptember 13. (kedd) 18:00-21:00

Az első alkalmat követően minden héten keddenként folytatódik a csoport, összesen 4 alkalommal. A csoportfolyamat miatt a legjobb, ha mindegyik alkalmon részt veszel, így tudod a legtöbbet kivenni a terápiából, így tudsz majd a legjobban gazdagodni.

A további időpontok:
szeptember 13. 18:00
szeptember 20. 18:00
+1 alkalom, amelyet a csoport közösen egyeztet

--
Felhívjuk figyelmedet, hogy a programra kizárólag bérlet váltható! A bérleteket csak online lehet megvásárolni, helyszíni jegyváltásra nincs lehetőség.

A négyalkalmas bérlet ára: 14.990 Ft

Online vásárlás: https://rothmuzeum.jegyx1.hu/eloadas/1808/muveszetterapia:-zart-csoport-szeptember

Felhívjuk figyelmedet, hogy a művészetterápia zárt csoportos (max. 6 fő), így a szeptember 13-ai alkalomra megalakuló csoport fixen vesz részt az összes alkalmon, a programba becsatlakozni később nem lehet.
--
Kérjük, amennyiben már megvásároltad a jegyedet, töltsd ki ezt az űrlapot!

A kitöltött kérdőíveket csak a csoportot vezető művészetterapeuta látja.
--
A szervezéssel kapcsolatban a rothmuzeum@eromuvhaz.hu címen érdeklődj, a program tartalmi részével, kérdéseiddel pedig keresheted közvetlenül a csoportot vezető művészetterapeutát, Virágot is, a daroczi.virag@gmail.com címen!

A program szervezői: Róth Miksa Emlékház és Gyűjtemény, Erzsébetváros Önkormányzata

A csoport nem minősül terápiának.
--

FRISSÍTÉS 2022.09.01.:

  • Felhívjuk figyelmeteket, hogy egy héttel később, szeptember 13-án indul a zárt csoportos művészetterápia, a meghirdetett időpontban, 18 órakor.
  • A megvásárolt bérletek ekkortól érvényesek, ugyanúgy 4 alkalomra szólnak.
  • A 6-ai, elmaradt alkalom pótlását a csoport a 13-ai időponton közösen egyezteti majd.
  • A program tartalmi, lentebb meghirdetett elemei változatlanok.
  • BÉRLETVÁLTÁS HATÁRIDEJE: SZEPTEMBER 6.
Köszönjük megértéseteket!