Róth Műhely - Üvegművészeti tábor

2022. augusztus 01. - 05.

IDŐPONT: 2022. augusztus 1-5.
KOROSZTÁLY: 13+ évesek
JELENTKEZÉS HATÁRIDŐ: 2022. május 31.

A Róth Miksa Emlékház és Gyűjtemény nyári kézműves tábor hirdet 7-8. osztályosoknak és középiskolásoknak, augusztus 1-5. között. Az alkotóprogramok a múzeum udvarán és az intézmény kiállítótereiben kerülnek megrendezésre, délutánonként, ha az időjárás engedi, szabadtéri helyszíneket is meglátogatunk.

A tábor ideje alatt megismerkedünk az egykori Róth Műhelyben megtalálható anyagokkal, legfőképp az üveggel, és fantáziánkat szabadjára engedve mesés tárgyakat alkotunk, amelyeket még lehet, hogy maga Róth Miksa is megirigyelne!
Üveg, üvegkavics, kerámia, üvegfesték és még sok-sok kellék lesz segítségünkre, hogy Róth Miksa művészetéből inspirálódva alkossunk. A táborban az alkotások során régi tárgyaink megújítására is törekedni fogunk, otthoni dolgainkat, régi játékainkat, CD lemezeinket újraértelmezzük, friss köntösbe bújtatjuk. 

A tábor ideje alatt saját tárgyak (tányér, virágcserép, befőttes üveg, borosüveg) is nyugodtan hozhatók. Minden részletet a jelentkezés után küldünk majd el.

MAXIMUM LÉTSZÁM:12 fő
A TÁBOR DÍJA:30.000 Ft/fő, amely díj tartalmazza a napi háromszori étkezés árát is

JELENTKEZEM A TÁBORBA!

 

Fontos információk!

  • A táborba való jelentkezés első lépése a regisztrációs kérdőív kitöltése. Határidő: május 23. A kérdőívet kitöltő szülőkkel a jelentkezési határidő lezárult után vesszük fel a kapcsolatot, és tájékoztatjuk a regisztráltakat a befizetés menetéről és a tábor pontos napi bontásáról.
  • A tábor foglalkozásait 9:00 és 17:00 óra között tartjuk. Kivételt képez ez alól a pénteki nap, amikor a programok 13:00-ig tartanak majd. Ezeken a napokon ügyeletet tudunk tartani 16:00 óráig.
  • A nyári táborban a részvétel korlátozott, így az első 12 jelentkezőnek tudunk helyet biztosítani, a jelentkezések beérkezési sorrendjében. A jelentkezés kitöltött JELENTKEZÉSI LAPPAL válik érvényessé. 
  • A befizetés a jelentkezési határidő lezárulta után, várhatóan június 6-13. között zajlik majd. A fizetés részleteit a jelentkezési lapon megadott e-mail címre fogjuk küldeni.
  • Mivel a foglalkozások egymásra épülnek, kérjük, a jelentkezés előtt vegyék figyelembe, hogy a kiválasztott tábor teljes időtartama alatt, úgy a délelőtti, mint a délutáni foglalkozáson részt tudnak-e venni. 
  • A nyári tábor ideje alatt fényképeket, videókat készítünk. A jelentkezés leadásával a gyerekek és szülők is hozzájárulnak ahhoz, hogy az elkészült felvételeket a múzeum saját kommunikációja során a jövőben felhasználja.