MŰVÉSZETTERÁPIA 3.0

2022. február 09. (18:00)

INDUL A HARMADIK MŰVÉSZETTERÁPIA CSOPORT!

Harmadik művészetterápia csoportunk is teltházas, köszönjük a nagy érdeklődést! ❤️
 
--
 
A lelkesedés nem fogy, és még mi is bírjuk energiával! ????
ÚJRA! FEBRUÁR 9-ÉN, SZERDÁNKÉNT INDUL A HARMADIK CSOPORT!
 
◼️ Ötalkalmas,
◼️ zárt csoportos művészetterápia,
◼️ kéthetente
◼️ a Róth Miksa Emlékház és Gyűjteményben!
 
???? Az alkalmakat vezeti: Daróczi Virág művészetterapeuta
 
Szeretettel hívunk a Róth Miksa Emlékház és Gyűjteményben induló harmadik művészetterápia csoportba, ahol egy biztonságos, megtartó közegben ismerkedhetsz meg alkotásokon keresztül önmagaddal.
A folyamat során az inspiráló környezet rejtett kincseit, tárgyait is felfedezzük ????️, majd egy-egy téma mentén, alkotás útján engedjük szabadjára a kezeinket és fantáziánkat, így igazán maradandót alkotunk. ????️
Közös munkánk során párbeszédbe kerülünk önmagunkkal, felszínre engedjük a szabad asszociációinkat, érzéseinket. Az alkotás öröme már önmagában pozitív hatással bír, s ehhez nem kell sem rajztudás, sem tehetség, elegendő csupán a nyitottság! ????
 
???? 1. alkalom:
február 9. (szerda) 18:00-20:30

❗ Az első alkalmat követően minden második héten szerdánként folytatódik a csoport, összesen 5 alkalommal. A csoportfolyamat miatt a legjobb, ha mindegyik alkalmon részt veszel, így tudod a legtöbbet kivenni a terápiából, így tudsz majd a legjobban gazdagodni.
 
Időpontok:
◼️ február 9. 18:00
◼️ február 23. 18:00
◼️ március 9. 18:00
◼️ március 23. 18:00
◼️ április 6. 18:00
 
???? A program ára:
Felhívjuk figyelmedet, hogy a programra kizárólag bérlet váltható! A bérleteket csak online lehet megvásárolni, helyszíni jegyváltásra nincs lehetőség.
◼️ Az ötalkalmas bérlet ára: 12.500 Ft
Online vásárlás: https://jegyx1.hu/.../muveszetterapia-otalkalmas--zart...
 
❗❗ Felhívjuk figyelmedet, hogy a művészetterápia zárt csoportos (max. 8 fő), így a február 9-ei alkalomra megalakuló csoport fixen vesz részt az összes alkalmon, a programba becsatlakozni később nem lehet. ❗❗
 
???? A szervezéssel kapcsolatban a rothmuzeum@eromuvhaz.hu címen érdeklődj, a program tartalmi részével, kérdéseiddel pedig keresheted közvetlenül a csoportot vezető művészetterapeutát, Virágot is, a daroczi.virag@gmail.com címen!
 
A program szervezői: Róth Miksa Emlékház és Gyűjtemény, Erzsébetváros Önkormányzata
 
???? Kérjük, a jelentkezők vegyék figyelembe, hogy a program egésze alatt az aktuális, hatályos járványügyi előírásokat be kell tartani.
 
✅ FONTOS INFORMÁCIÓ JEGYVÁSÁRLÁS UTÁNRA:
Amennyiben megváltottad bérletedet a februárban induló csoportra, kérjük, töltsd ki az alábbi kérdőívet! A válaszokat kizárólag a csoportot vezető művészetterapeuta látja.
Kérdőív link: https://forms.gle/EM5Dh7Qbi18o7com8