MŰVÉSZETTERÁPIA 2.0

2022. január 10. (18:00)

Művészetterápia: ötalkalmas, zárt csoport

ÚJRA! JANUÁR 10-ÉN INDUL A MÁSODIK CSOPORT!
 
◼️ Ötalkalmas,
◼️ zárt csoportos művészetterápia,
◼️ kéthetente
◼️ a Róth Miksa Emlékház és Gyűjteményben!
 
???? Az alkalmakat vezeti: Daróczi Virág művészetterapeuta
 
Szeretettel hívunk a Róth Miksa Emlékház és Gyűjteményben induló második művészetterápia csoportba, ahol egy biztonságos, megtartó közegben ismerkedhetsz meg alkotásokon keresztül önmagaddal.
A folyamat során az inspiráló környezet rejtett kincseit, tárgyait is felfedezzük ????️, majd egy-egy téma mentén, alkotás útján engedjük szabadjára a kezeinket és fantáziánkat, így igazán maradandót alkotunk. ????️
Közös munkánk során párbeszédbe kerülünk önmagunkkal, felszínre engedjük a szabad asszociációinkat, érzéseinket. Az alkotás öröme már önmagában pozitív hatással bír, s ehhez nem kell sem rajztudás, sem tehetség, elegendő csupán a nyitottság! ????
 
???? 1. alkalom:
január 10. (hétfő) 18:00-20:30
 
❗ Az első alkalmat követően minden második héten hétfőnként folytatódik a csoport, összesen 5 alkalommal. A csoportfolyamat miatt a legjobb, ha mindegyik alkalmon részt veszel, így tudod a legtöbbet kivenni a terápiából, így tudsz majd a legjobban gazdagodni.
 
Időpontok:
◼️ január 10. 18:00
◼️ január 24. 18:00
◼️ február 7. 18:00
◼️ február 21. 18:00
◼️ március 7. 18:00
 
???? A program ára:
Felhívjuk figyelmedet, hogy a programra most kizárólag bérlet váltható! A bérleteket csak online lehet megvásárolni, helyszíni jegyváltásra nincs lehetőség.
◼️ Az ötalkalmas bérlet ára: 11.000 Ft
Online vásárlás: https://jegyx1.hu/eloadas/1330/muveszetterapia-2-0
 
❗❗ Felhívjuk figyelmedet, hogy a művészetterápia zárt csoportos (max. 8 fő), így a január 10-ei alkalomra megalakuló csoport fixen vesz részt az összes alkalmon, a programba becsatlakozni később nem lehet. ❗❗
 
???? A szervezéssel kapcsolatban a rothmuzeum@eromuvhaz.hu címen érdeklődj, a program tartalmi részével, kérdéseiddel pedig keresheted közvetlenül a csoportot vezető művészetterapeutát, Virágot is, a daroczi.virag@gmail.com címen!
A program szervezői: Róth Miksa Emlékház és Gyűjtemény, Erzsébetváros Önkormányzata
 
???? Kérjük, a jelentkezők vegyék figyelembe, hogy a program egésze alatt az aktuális, hatályos járványügyi előírásokat be kell tartani.
 
✅ FONTOS INFORMÁCIÓ JEGYVÁSÁRLÁS UTÁNRA:
Amennyiben megváltottad bérletedet a januárban induló csoportra, kérjük, töltsd ki az alábbi kérdőívet! A válaszokat kizárólag a csoportot vezető művészetterapeuta látja.
https://forms.gle/cbZQcfnzoWhJLQND8