ADVENTI MŰVÉSZETTERÁPIA WORKSHOP

2021. december 01. (18:00)

Művészetterápia workshop: advent

???? Szeretettel hívunk a Róth Miksa Emlékház és Gyűjtemény első művészetterápia workshopjára, ahol egy biztonságos, megtartó közegben alkothatsz, hangolódhatsz az adventi időszakra. 
????️ A workshop során az inspiráló környezet rejtett kincseit, tárgyait is felfedezzük, majd az alkotás útján engedjük szabadjára a kezeinket és fantáziánkat, így igazán maradandót alkotunk. ????

Az alkotás öröme már önmagában pozitív hatással bír, s ehhez nem kell sem rajztudás, sem tehetség, csupán csak nyitottság. ????
Az advent lehetőséget ad, hogy hangolódjunk és felkészüljünk az ünnepi időszakra. Ezzel a workshoppal az a célunk, hogy a szürke téli hétköznapok helyét egy várakozással és hangolódással teli, önfeledt, inspiráló alkotóműhely vegye át. ????️⛄
 
A workshopot vezeti: Daróczi Virág művészetterapeuta
 
???? Jegyár: 2500 Ft
❗❗ Felhívjuk figyelmedet, hogy a programra kizárólag online lehet jegyet vásárolni, ezen a linken: https://jegyx1.hu/.../1305/adventi-muveszetterapia-workshop
 
???? Ha kérdésed adódik a programot illetően, írj bátran a csoportot vezető művészetterapeutának, Virágnak, a daroczi.virag@gmail.com címre!
 
Szervezés és további információ: rothmuzeum@eromuvhaz.hu