BETELT! Művészetterápia

2021. november 22. (18:00)

Művészetterápia indul a Róth Miksa Emlékház és Gyűjteményben!

Első művészetterápiás csoportunkra minden jegy és bérlet elfogyott.
✨ következő csoport ✨ várható indulása január eleje, ennek időpontjáról december elejéig hírt adunk majd Facebook oldalunkon.
???? Addig is ajánljuk figyelmetekbe Daróczi Virág adventi művészetterápia workshopját, amelyről itt olvashattok részletesen: https://www.facebook.com/events/1300695623691117?ref=newsfeed
 
--
 Ötalkalmas,
◼️ zárt csoportos művészetterápia,
◼️ kéthetente
◼️ a Róth Miksa Emlékház és Gyűjteményben!
 
???? Az alkalmakat vezeti: Daróczi Virág művészetterapeuta
 
Szeretettel hívunk a Róth Miksa Emlékház és Gyűjteményben induló művészetterápia csoportra, ahol egy biztonságos, megtartó közegben ismerkedhetsz meg alkotásokon keresztül önmagaddal.
A folyamat során az inspiráló környezet rejtett kincseit, tárgyait is felfedezzük ????️, majd egy-egy téma mentén, alkotás útján engedjük szabadjára a kezeinket és fantáziánkat, így igazán maradandót alkotunk. ????️
Közös munkánk során párbeszédbe kerülünk önmagunkkal, felszínre engedjük a szabad asszociációinkat, érzéseinket. Az alkotás öröme már önmagában pozitív hatással bír, s ehhez nem kell sem rajztudás, sem tehetség, elegendő csupán a nyitottság! ????
 
???? 1. alkalom:
november 22. (hétfő) 18:00-20:30
 
❗ Az első alkalmat követően minden második héten hétfőnként folytatódik a csoport, összesen 5 alkalommal. A csoportfolyamat miatt a legjobb, ha mindegyik alkalmon részt veszel, így tudod a legtöbbet kivenni a terápiából, így tudsz majd a legjobban gazdagodni.
 
Időpontok:
◼️ november 22. 18:00
◼️ december 6. 18:00
◼️ december 20. 18:00
◼️ január 3. 18:00
◼️ január 17. 18:00
 
???? A program ára:
Jegyedet megvásárolhatod alkalmanként, de akár előre is: öt alkalomra szóló bérletként.
◼️ Jegyár alkalmanként: 2.500 Ft
online jegyvásárlás november 22-re: https://jegyx1.hu/eloadas/1292/muveszetterapia-jegy
◼️ Ötalkalmas bérlet ára: 10.000 Ft
online bérletvásárlás:
https://jegyx1.hu/eloadas/1291/muveszetterapia-berlet
 
❗❗ Felhívjuk figyelmedet, hogy a művészetterápia zárt csoportos (max. 8 fő), így a november 22-ei alkalomra megalakuló csapat fixen vesz részt az összes alkalom, a programba becsatlakozni később nem lehet. ❗❗
 
???? A szervezéssel kapcsolatban a rothmuzeum@eromuvhaz.hu címen érdeklődj, a program tartalmi részével, kérdéseiddel pedig keresheted közvetlenül a csoportot vezető művészetterapeutát, Virágot is, a daroczi.virag@gmail.com címen!
 
A program szervezői: Róth Miksa Emlékház és Gyűjtemény, Erzsébetváros Önkormányzata