CHILL GARDEN 5.0

20:00 TÁRGY | KÍSÉRLETEK – Műtárgyséta a Róth Miksa Emlékházban

5 műtárgy...az irodalomról

5 műtárgy, amelyek látszólag nem kötődnek egymáshoz, mi most mégis hálót szövünk belőlük. A Róth Miksa Emlékház és Gyűjtemény tárgyai kilépnek a komfortzónájukból, és egy-egy fogalom köré szerveződve mutatkoznak be a közönségnek. A Chill Garden programjaihoz kapcsolódva, művészeti programokra reflektálva kísérletet teszünk: szubjektív műtárgysétára hívjuk látogatóinkat, hogy együtt fedezzük fel a kiállítások rejtett hálózatait.

20:30 CHILL GARDEN – Zene - fény - irodalom #2 – beszélgetés Szvoren Edinával

Szvoren Edina író, művésztanár 1974-ben született Budapesten. A Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskolában és Gimnáziumban érettségizett, ma itt tanít zeneelméletet és szolfézst.1998-ban szerzett művésztanári diplomát a Zeneakadémia karvezetés tanszakán. Szépirodalmi műveket 2005 óta publikál. Már első könyvével - a 2010-ben megjelent Pertuval - egyöntetű szakmai sikert aratott. Az évek során munkáját tucatnyi irodalmi díjjal ismerték el. Az I. Erzsébetvárosi irodalmi ösztöndíj díjazottjainak egyike volt.

Ötödik, vagyis legutóbbi kötete 2021 júniusában jelent meg Mondatok a csodálkozásról címmel.

 

Jegyár: 1.000,- Ft

Jegyek kaphatók: a www.jegy.hu és a www.jegyx1.hu felületein válthatók, valamint a helyszínen.

Programjainkat beltéren kizárólag azok látogathatják, akik védettségi igazolvánnyal rendelkeznek, és azt munkatársunknak belépéskor a személyi igazolvánnyal együtt felmutatják. Kiskorúak csak felnőtt kíséretében vagy védettségi igazolvánnyal látogathatják a rendezvényt.