Városismereti és művészeti alkotótábor

2022. július 18. - 22.

IDŐPONT: 2022. július 18-22.
KOROSZTÁLY: 7-10 évesek (már betöltött 7. év, még be nem töltött 11. év)
JELENTKEZÉS HATÁRIDŐ: 2022. május 23.

A Róth Miksa Emlékház és Gyűjtemény alsósoknak szóló nyári tábora július 18-22. között kerül megrendezése. A foglalkozásokra a múzeum tereiben, udvarán, délutánonként pedig szabadtéri, külső helyszíneken kerül sor.
A tábor öt napja során bejárjuk a VII. kerület kalandos történetét, megismerkedünk a magyar Csikágó utcáival, tereivel, izgalmas világával, térben és időben is elhagyjuk majd Róth Miksa korát és otthonát, hogy közösen kinyomozzuk: miért ide és miért ekkor költözött be a 20. század egyik legnagyobb mestere.
Játékainkat és alkotófeladatainkat a fantázia vezérli majd, kreatív kézműves programjaink alapját a múzeum csodás gyűjteménye adja. Mozaikot rakunk, ólomüveget tervezünk, a középkori katedrálisoktól a 20. század modern építményei felé kalandozunk, összegyűjtjük az üvegablakok és mozaikok kulcsfiguráit. Az öt nap alatt nem kisebb feladatra vállalkozunk, mint hogy elkészítjük és bejárjuk a Napkirály Birodalmát, a Didergő Kastélyt, Álom Várost és a Mocorgó Palotát is, hogy fantáziánk végtelen világát kibontakoztassuk

De hogy mi köze van mesebeli tájainknak, helyeinknek Róth Miksához? Műveinek rejtélyeit júliusban áruljuk el. Tartasok velünk!

MAXIMUM LÉTSZÁM: 20 fő
A TÁBOR DÍJA: 23.000 Ft/fő, amely díj tartalmazza a napi háromszori étkezés árát is

JELENTKEZEM A TÁBORBA!

Fontos információk!

  • A táborba való jelentkezés első lépése a regisztrációs kérdőív kitöltése. Határidő: május 23. A kérdőívet kitöltő szülőkkel a jelentkezési határidő lezárulta után vesszük fel a kapcsolatot, és tájékoztatjuk a regisztráltaka a befizetés menetéről és a tábor pontos napi bontásáról.
  • A táborok foglalkozásait 9:00 és 17:00 óra között tartjuk. Kivételt képez ez alól a pénteki nap, amikor a programok 13:00-ig tartanak majd. Ezeken a napokon ügyeletet tudunk tartani 16:00 óráig.
  • A nyári táborban a részvétel korlátozott, így az első 20 jelentkezőnek tudunk helyet biztosítani, a jelentkezések beérkezési sorrendjében. A jelentkezés kitöltött JELENTKEZÉSI LAPPAL válik érvényessé. 
  • A befizetés a jelentkezési határidő lezárulta után, várhatóan június 6-13. között zajlik majd. A fizetés részleteit a jelentkezési lapon megadott e-mail címre fogjuk küldeni.
  • Mivel a foglalkozások egymásra épülnek, kérjük, a jelentkezés előtt vegyék figyelembe, hogy a kiválasztott tábor teljes időtartama alatt, úgy a délelőtti, mint a délutáni foglalkozáson részt tudnak-e venni. 
  • A nyári tábor ideje alatt fényképeket, videókat készítünk. A jelentkezés leadásával a gyerekek és szülők is hozzájárulnak ahhoz, hogy az elkészült felvételeket a múzeum saját kommunikációja során a jövőben felhasználja.